Çocuk tacizcisi bu kez kaçamadı - Çocuk tacizcisi yakalandı - Türkiye'nin en kapsamlı yerel ve ulusal haber portalı
22 Kasım 2008
Cumartesi 2:04
Anasayfa | Üyelik | Künye | Temsilcilikler | Haber Bandı | İletişim | Anasayfam yap | Haber arşivi
İl Sayfaları
İstanbul
İlçe Sayfaları
  Adalar
  Avcılar
  BaÄŸcılar
  Bahçelievler
  Bakırköy
  BayrampaÅŸa
  BeÅŸiktaÅŸ
  Beykoz
  BeyoÄŸlu
  Büyükçekmece
  Çatalca
  Eminönü
  Esenler
  Eyüp
  Fatih
  GaziosmanpaÅŸa
  Güngören
  Kadıköy
  Kağıthane
  Kartal
  Küçükçekmece
  Maltepe
  Pendik
  Sarıyer
  Silivri
  Sultanbeyli
  Åžile
  ÅžiÅŸli
  Tuzla
  Ümraniye
  Üsküdar
  Zeytinburnu
Vali
Belediye Başkanı
Milletvekilleri
Siyasi Partiler
Hastaneler
Doktorlar
Eczaneler
Avukatlar
Firmalar
Sivil Toplum
İlimizi Tanıyalım
Haber ArÅŸivi
TEMSİLCİ
Turan AktaÅŸ

 

Çocuk tacizcisi bu kez kaçamadı
Gaziosmanpaşa’da 14 yaşındaki bir kız çocuğunu taciz ederken yakalanan Yalçın Y.’nin, 3 çocuğa daha cinsel saldırıda bulunduğu ortaya çıktı. Pazarlamacı kılığında dolaşarak kemer sattığını söyleyen ve kapısını çaldığı evlerdeki yalnız kız çocuklarına saldıran şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul Gaziosmanpaşa’da 1 Ağustos’ta çığlıklar atarak evinden fırlayan 14 yaşındaki M.D., eve gelen bir satıcının kendisine saldırdığını söyleyerek yardım istedi. Semt sakinleri, kaçmaya çalışan satıcıyı yakalayıp dövmeye başladı. Gaziosmanpaşa Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, mahalleli tarafından linç edilmek istenen Yalçın Y.’yi kalabalığın elinden güçlükle kurtardı. Poliste sorgulanan şüphelinin, satıcı kılığında girdiği evde bulunan M.D.’yi "Sana kemer hediye edeceğim. Bakalım nasıl duracak?" diyerek belinden tuttuktan sonra soymaya kalkıp, kendi pantolonunu indirmeye çalıştığı belirlendi. Yalçın Y., çıkarıldığı Gaziosmanpaşa Adliyesi’nde cinsel saldırı suçundan tutuklandı.

İlk vukuatı değil

Şüphelinin cezaevine girmeden önce Adli Tıp Kurumu’nda alınan kan örneklerine yapılan DNA testi sonucu, 3 çocuğa daha cinsel saldırıda bulunduğu tespit edildi. Yalçın Y., ilk saldırısını 13 Aralık 2007 tarihinde Bayrampaşa’da yapmış. Evinde tek başına oturan 16 yaşındaki E.Ş.’ye saldıran şüpheli, amacına ulaşamadan kaçmış. 3 Haziran’da ise Zeytinburnu’nda, 13 yaşındaki S.U.’ya saldıran Yalçın Y., 27 Haziran’da da E.Ö’ye (15) tecavüz etmek istemiş. 3 mağdur da cezaevinde bulunan Yalçın Y.’yi resimlerinden teşhis etti. Yalçın Y.’nin başka suçlar da işleyip işlemediği araştırılıyor.
Hürriyet
YORUMLAR

İlk yorumu yapmak ister misiniz?
   Ä°STANBUL İŞ İLANLARI Doðru iþ, doðru eleman... Mulakat.net
  Ä°ÅŸ Ara   Eleman Ara   Ä°lan Yayınla ( Ücretsizdir. )   81 İl, 1.100 İlçe İş İlanları   WEBMASTERLAR İçin