Kocaelispor beraberlikten memnun - Kocaelispor beraberlikten memnun - Türkiye'nin en kapsamlı yerel ve ulusal haber portalı
05 Aralık 2008
Cuma 10:13
Anasayfa | Üyelik | Künye | Temsilcilikler | Haber Bandı | İletişim | Anasayfam yap | Haber arşivi
İl Sayfaları
Kocaeli
İlçe Sayfaları
  Derince
  Gebze
  Gölcük
  Kandıra
  Karamürsel
  Körfez
Vali
Belediye Başkanı
Milletvekilleri
Siyasi Partiler
Hastaneler
Doktorlar
Eczaneler
Avukatlar
Firmalar
Sivil Toplum
İlimizi Tanıyalım
Haber ArÅŸivi
TEMSİLCİ
TuÄŸba Sezer
Halk Diliyle Siyaset

 

Kocaelispor beraberlikten memnun
Kocaelispor Kulübü Basın Sözcüsü Sami Durmuşoğlu, deplasmanda Gençlerbirliği karşısında alınan bir puanın kendileri için iyi olduğunu belirterek, "İlerleyen haftalarda bu takımın farkını herkes görecek" dedi.

Kulüp binasında bir basın toplantısı düzenleyen Basın Sözcüsü Sami Durmuşoğlu, Gençlerbirliği maçı öncesi, aşırı stresten dolayı hem takım hem de yöneticilerin üzerine ölü toprağı serilmiş gibi bir psikolojik etkilenme içinde maç saatini beklediklerini ifade ederek, "Bu psikolojik durumdan hemen kurtulduk.

Nedeni de Süper Lig'de ilk maçımız olması. Maça gelince galibiyeti her iki taraf da kaçırdı. Yeni futbolcularımız 40 yıllık Kocaelisporlu'ymuş gibi 2-3 saatlik antrenmanın ardından özveriyle mücadele ettiler. Zamana ihtiyacımız var. İlerleyen haftalarda bu takımın farkını herkes görecek" diye konuştu.

Maça kadar kamuoyunda, transfer edilen futbolcuların sağlık durumları ilgili çok şeyler yazıldığını kaydeden Durmuşoğlu, "Gençlerbirliği maçında hep birlikte gördük. Biz sadece destek istiyoruz. Bu kulübe sahip çıkılsın. Kombine bilet, dergimiz ve store mağazalarımızdan ürünlerimiz alınsın. Herkes Kocaelispor'dan bir şeyler istiyor, ama veren yok. Herkes bu taşın altına elini sokmalı. Artık kurtlar sofrasındayız, her adımımızı dikkatli atmak zorundayız.

Geçtiğimiz sezon olduğu gibi taraftarımıza yönetim olarak yine katkılarımız devam edecek. Bu arada bundan böyle stat gişelerinde bileti ne biz ne de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü elemanları satmayacak. Özel güvenlik bu işi yapacak. Kesinlikle stada bedava giren olamayacak" dedi.

Cumartesi günü kendi sahalarında oynayacakları Sivasspor maçıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Durmuşoğlu, "Sivasspor maçı, Gençlerbirliği maçından zor olmayacak. Sahaya 3 puan için çıkacağız. Ligi başladığımız gibi bitireceğiz. Maç Cumartesi günü olduğu için taraftarımızın stadı dolduracağına inanıyoruz. Tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz" şeklinde konuştu.
YORUMLAR

İlk yorumu yapmak ister misiniz?
   KOCAELİ İŞ İLANLARI Doðru iþ, doðru eleman... Mulakat.net
  Ä°ÅŸ Ara   Eleman Ara   Ä°lan Yayınla ( Ücretsizdir. )   81 İl, 1.100 İlçe İş İlanları   WEBMASTERLAR İçin