3 takımın oyuncuları kampta zehirlendi - Oyuncular yemekten zehirlendi - Türkiye'nin en kapsamlı yerel ve ulusal haber portalı
05 Aralık 2008
Cuma 10:54
Anasayfa | Üyelik | Künye | Temsilcilikler | Haber Bandı | İletişim | Anasayfam yap | Haber arşivi
İl Sayfaları
Düzce
İlçe Sayfaları
  Akçakoca
  Cumayeri
  Çilimli
  Gölyaka
  Gümüşova
  KaynaÅŸlı
  Yığılca
Vali
Belediye Başkanı
Milletvekilleri
Siyasi Partiler
Hastaneler
Doktorlar
Eczaneler
Avukatlar
Firmalar
Sivil Toplum
İlimizi Tanıyalım
Haber ArÅŸivi

 

3 takımın oyuncuları kampta zehirlendi
Yeni sezon hazırlıklarını Bolu'da bir otelde sürdüren Zonguldakspor, Düzcespor ve Vefaspor'un 46 oyuncusu, yedikleri yemekten zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, yeni sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdüren Zonguldakspor, Düzcespor ve Vefaspor futbol takımlarının oyuncuları, kamp yaptıkları otelde yedikleri akşam yemeğinden zehirlendi. Yemekten sonra ishal, mide bulantısı ve kusma şikayetiyle kulüp doktoruna giden oyuncuların bir çoğu, durumu ağırlaşınca Köroğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Futbolcuların bazıları ayakta tedavi edilirken, durumu ciddi olanlar servilere yatırıldı. Zonguldakspor'dan 19, Düzcespor'dan 13 ve Düzcespor'dan 14 futbolcunun yedikleri yemekten zehirlendiği ifade edildi. Tedavileri süren oyuncuların durumlarının iyi olduğu belirtildi.






YORUMLAR

İlk yorumu yapmak ister misiniz?
   DÜZCE İŞ İLANLARI Doðru iþ, doðru eleman... Mulakat.net
  Ä°ÅŸ Ara   Eleman Ara   Ä°lan Yayınla ( Ücretsizdir. )   81 İl, 1.100 İlçe İş İlanları   WEBMASTERLAR İçin