İnhisar'da yangın müdahale ekibi kuruldu - İnhisar'da yangın müdahale ekibi kuruldu - Türkiye'nin en kapsamlı yerel ve ulusal haber portalı
09 Ocak 2009
Cuma 3:48
Anasayfa | Üyelik | Künye | Temsilcilikler | Haber Bandı | İletişim | Anasayfam yap | Haber arşivi
İl Sayfaları
Bilecik
İlçe Sayfaları
Söğüt
Siyasi Partiler
Hastaneler
Doktorlar
Eczaneler
Avukatlar
Firmalar
Sivil Toplum
İlimizi Tanıyalım
Haber ArÅŸivi

 

İnhisar'da yangın müdahale ekibi kuruldu
Bilecik’in İnhisar ilçesinde, Söğüt ve İnhisar’da çıkabilecek orman yangınlarına daha kısa zamanda müdahale edebilmek için Bilecik Orman İşletme Müdürlüğü Söğüt Orman İşletme Şefliği bünyesinde ilk müdahale ekibi kuruldu.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Orman İşletme Şefi Yunus Kurtgöz, küresel ısınma ile ormanların kıymetinin daha da arttığını, bununla birlikte orman yangınlarında büyük artış olduğunu belirtti. Halk baskısının azalmasıyla Söğüt ve İnhisar’da ormanlarda artış olduğunu, günümüz itibariyle yaklaşık 40 bin hektarlık bir ormana sahip olduklarını belirten Kurtgöz, "Bu kadar ormanı korumak için böyle bir ekip lazımdı" diyerek, ekibin kurulması için emeği geçenlere teşekkür etti.

Kurtgöz, orman yangınlarında en önemli unsurlardan birinin ilk müdahale olduğunu, yangına ne kadar kısa sürede müdahale edilirse o kadar kısa zamanda söndürülebileceğini söyledi.
YORUMLAR

İlk yorumu yapmak ister misiniz?
   BİLECİK İŞ İLANLARI Doðru iþ, doðru eleman... Mulakat.net
  Ä°ÅŸ Ara   Eleman Ara   Ä°lan Yayınla ( Ücretsizdir. )   81 İl, 1.100 İlçe İş İlanları   WEBMASTERLAR İçin