55'lik damadı dolandırdı - Yeni evlendiği gelini arıyor - Türkiye'nin en kapsamlı yerel ve ulusal haber portalı
08 Ocak 2009
PerÅŸembe 10:46
Anasayfa | Üyelik | Künye | Temsilcilikler | Haber Bandı | İletişim | Anasayfam yap | Haber arşivi
İl Sayfaları
Van
İlçe Sayfaları
ErciÅŸ
Siyasi Partiler
Hastaneler
Doktorlar
Eczaneler
Avukatlar
Firmalar
Sivil Toplum
İlimizi Tanıyalım
Haber ArÅŸivi

 

55'lik damadı dolandırdı

27 yaşındaki Güllü isimli genç bir bayanla evlenen 5 çocuk babası İslam Güzel (55), 15 bin YTL'yi alarak kayıplara karıştığını iddia ettiği eşinin yakalanmasını istiyor.

İslam Güzel isimli vatandaş, yaklaşık 5 ay önce Van'ın Erciş ilçesinde simsarların aracılığıyla dul olduğu anlatılan 27 yaşındaki Güllü ismindeki bir bayanla tanışarak Hakkari Biçer Mahallesi'nde 3 gün 3 gece süren bir düğünle dünya evine girmişti. Oldukça varlıklı olduğu belirtilen Güzel'in düğün törenine Hakkari ve ilçeleri başta olmak üzere yaklaşık 2 bin kişi katılmıştı. Güzel, düğünün ardından resmi evlilik işlemlerini yapmak isteyince, "Kimliğimi yakınlarımın evinde unuttum. Patnos'a gidelim, orada eşyalarım da var. Almam lazım" diyerek yola çıkan 27 yaşındaki yeni gelinin düğündeki altınlarla birlikte izini kaybettirdiği öne sürüldü.


Hakkari ve Erciş Cumhuriyet Başsavcılıkları'na suç duyurusunda bulunan Güzel, şunları söyledi: "Bu dolandırıcıların başka kişilere zarar vermemesi için onları bulun. Bana yaptıklarını başkasına yapmasınlar. Benim maddi durumum iyi ama birçok garibanı bu şekilde dolandırmaya devam edecekler. Birkaç yıl öncesinde de Hakkari ve Yüksekova ilçesinde 2 ayrı kişiyi de böyle dolandırdıklarını öğrendik. Fotoğrafları bütün basında yer aldı. Aradan 5 ay geçti halen bulunamadı. Bu kadını gören varsa durumu hemen polise bildirsin. Bunu yapanlar büyük bir sevap işlemiş olacaklardır."

YORUMLAR

İlk yorumu yapmak ister misiniz?
   VAN İŞ İLANLARI Doðru iþ, doðru eleman... Mulakat.net
  Ä°ÅŸ Ara   Eleman Ara   Ä°lan Yayınla ( Ücretsizdir. )   81 İl, 1.100 İlçe İş İlanları   WEBMASTERLAR İçin