|
|
Van Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Faruk Alpaslan, şoför esnafın halka daha iyi hizmet verebilmesi için tüm ticari taksilerin yenilenmesi yönündeki çalışmalarına 300 taksicinin başvuruda bulunduğunu söyledi.
Konu ile ilgili İHA muhabirine makamında açıklamalarda bulunan Faruk Alpaslan, tüm ticari taksilerin yenilenmesi yönündeki çalışmalarını üyelere duyurduklarını belirtti.
Odaya kayıtlı esnaflarla yapılan görüşmelerin ardından 300'e yakın başvurunun gerçekleştiğini ifade eden Alpaslan, halen müracaatların devam ettiğini kaydetti. Üyelerinin böylesi bir çalışmadan memnun kaldığını anlatan Alpaslan, "Yenilenecek olan ticari araçların hepsi Tata Marina otomobilden oluşmaktadır. Eski araçlarını değerlerine göre peşinat olarak verecek olan üyelerimiz, 60 ay vade ile faizsiz bir şekilde otomobilin taksitlerini ödeyecekler.
İlimizde 10 yaşın üzerinde taksiler bulunmaktadır. Bunlar kesinlikle değişecektir. Biz oda olarak esnafımızın daha iyi hizmet sunması için en uygun teklifi veren banka ve firmaların sundukları koşullar doğrultusunda böyle bir girişimde bulunduk. Esnafımızda girişimimizden dolayı bizleri kutlayarak, teşekkür etti. Oda olarak yeni araçların hepsine hayırlı olmasını diliyoruz" şeklinde konuştu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|