Çelik, onuruna verilen yemekte - Bakan Çelik Erciş'te - Türkiye'nin en kapsamlı yerel ve ulusal haber portalı
08 Ocak 2009
PerÅŸembe 10:21
Anasayfa | Üyelik | Künye | Temsilcilikler | Haber Bandı | İletişim | Anasayfam yap | Haber arşivi
İl Sayfaları
Van
İlçe Sayfaları
ErciÅŸ
Siyasi Partiler
Hastaneler
Doktorlar
Eczaneler
Avukatlar
Firmalar
Sivil Toplum
İlimizi Tanıyalım
Haber ArÅŸivi

 

Çelik, onuruna verilen yemekte
Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Van'ın Erciş ilçesinde yaptığı açıklamada, 19 ilçenin il yapılması ile ilgili medyada yer alan haberlerin söylentiden ibaret olduğunu belirtti.

Çelebibağı Belde Belediye Başkanı Kutbettin Türkmenoğlu tarafından belediye bahçesinde onuruna verilen ve yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı öğle yemeği sonrası bir konuşma yapan Bakan Çelik, partisinin icraatlarını anlattı. Çelik, Başbakan Recep Tayip Erdoğan öncülüğündeki AK Parti hareketinin insanları birinci sınıf sayan, Kürt'ü Türk'le, Laz'ı Çerez'le çatıştırmayan, barıştıran, 70 milyon insana kucağını açan barış ve kardeşlik hareketi olduğunu söyledi.

19 ilçenin il yapılması konusunda çıkan haberlerle ilgili gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Bakan Çelik, "Onlar söylentidir. Seçim öncesi ortalığı dalgalandırmak için yapıyorlar. Biz bir şey yapacaksak olması gerektiği için yaparız. Siz bize itimat edin. Yani, neticede eğer bir iş olacaksa Erciş bunun öncelikçisidir. Ama dediğim gibi bu söylentiden ibarettir. Böyle bir şey yoktur" dedi.

YORUMLAR

İlk yorumu yapmak ister misiniz?
   VAN İŞ İLANLARI Doðru iþ, doðru eleman... Mulakat.net
  Ä°ÅŸ Ara   Eleman Ara   Ä°lan Yayınla ( Ücretsizdir. )   81 İl, 1.100 İlçe İş İlanları   WEBMASTERLAR İçin